Αφροδισιολόγος

Αφροδισιολογία: Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος  Δρ. Μαντοπούλου Τάνια

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μαντοπούλου Τάνια, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με συνεχή ενημέρωση για τα νέα δεδομένα στην Αφροδισιολογία και πολύτιμη πολυετή  εμπειρία, εξειδικεύεται στην Διάγνωση & Θεραπεία  των αφροδισίων νοσημάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα  αφροδίσια νοσήματα είναι λοιμώξεις που μεταδίδονται, κυρίως, μέσω της σεξουαλικής επαφής και δεν εμφανίζουν πάντα συμπτώματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε μολυνθεί και να μην το γνωρίζετε,  για αυτό και έχει πολύ μεγάλη σημασία η έγκαιρη διάγνωση και η σωστή θεραπεία των νοσημάτων αυτών, καθώς, αν διαφύγουν της προσοχής, μπορεί  να επιφέρουν  σημαντικές βλάβες. Αν έχετε κάποιο αφροδίσιο νόσημα, ακόμα και χωρίς συμπτώματα, μπορεί να μεταδοθεί στο  σύντροφό σας.

Στο δερματολογικό ιατρείο της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου Δρ. Μαντοπούλου Τάνιας παρέχονται θεραπείες για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως Κονδυλώματα, Έρπης γεννητικών οργάνων, Μολυσματική τέρμινθος, Βαλανοποσθίτιδα, Γονόρροια/Βλενόρροια, Χλαμύδια, Φθειρίαση, Ουρηθρίτιδες κ.ά

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Μαντοπούλου Τάνια αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα αφροδίσια νοσήματα με εξατομικευμένες θεραπείες.  Επίσης, στο δερματολογικό της ιατρείο παρέχεται πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση του ασθενούς καθώς και κατάλληλες οδηγίες.

Αν νομίζετε ότι έχετε συμπτώματα ή υποψία ότι έχετε εκτεθεί σε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα μην αμελείτε την επίσκεψη στην ιατρό, προκειμένου να γίνει  έλεγχος, διότι η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία είναι πολύ σημαντική.

Για περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση κλείστε ραντεβού με την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Τάνια  Μαντοπούλου – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Τηλ.: 210 65 11 077

Ασπασίας 85, Στάση Μετρό Χολαργός – Αθήνα