Ενυδάτωση Προσώπου

Ενυδάτωση Προσώπου – Ειδικός Δερματολόγος

Θέλετε να αναζωογονήστε το δέρμα σας και να επιτύχετε μια φυσική νεανική λάμψη?

Η επαγγελματική ενυδάτωση προσώπου με την Νο1 Συσκευή Αισθητικής από τις ΗΠΑ “Hydrafacial”  είναι ένα από τα όπλα που έχετε στη διάθεσή σας.

Η Δερματολόγος Δρ. Τάνια Μαντοπούλου, με τις εξειδικευμένες θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης  που εφαρμόζει, θα αποκαταστήσει πλήρως την υδατική ισορροπία της  επιδερμίδας σας, χαρίζοντάς της απαλότητα και λάμψη.

Η προσέγγιση του εκάστοτε αισθητικού προβλήματος από την Δερματολόγο Μαντοπούλου Τάνια  γίνεται με επιστημονικό τρόπο, κρίνοντας τις εκάστοτε ανάγκες του δέρματος και την ευαισθησία  του, ώστε να ακολουθηθεί το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις θεραπείες ενυδάτωσης χρησιμοποιούνται τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα στον ιατρικό χώρο, πιστοποιημένα επώνυμα προϊόντα, τα οποία έχουν δείξει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους στο χρόνο.

Στο Δερματολογικό ιατρείο πραγματοποιούνται καλλυντικές θεραπείες, που τα αποτελέσματά τους είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Κλείστε το ραντεβού σας με την Δερματολόγο Δρ. Τάνια Μαντοπούλου: Ασπασίας 85, Πλησίον Μετρό Χολαργού, τηλ.: 210 65 11077