χημικό πήλινγκΧημικό Πήλινγκ

Αναδόμηση  Δέρματος – Δρ. Τάνια Μαντοπούλου

To χημικό πήλινγκ είναι μια σύγχρονη και ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος με εντυπωσιακά αποτελέσματα  για την θεραπεία  κάποιων δερματικών παθήσεων και την αισθητική βελτίωση του δέρματος.

Ανάλογα με  το επιθυμητό αποτέλεσμα, διαφορετικά απολεπιστικά  χημικά διαλύματα  απλώνονται στην επιδερμίδα  με σκοπό να προκαλέσουν  ελεγχόμενο  έγκαυμα και τελικά να την απολεπίσουν. Το νέο δέρμα, που αναπτύσσεται  είναι πιο  λείο, φωτεινό, με λιγότερες  ρυτίδες και ομοιόμορφη χρώση.

Ανάλογα με την δραστικότητα των διαλυμάτων και το βάθος της διείσδυσης  τα χημικά peeling χωρίζονται σε τρεiς βασικές κατηγορίες: επιφανειακά, μεσαία και βαθιά.

Η εξειδικευμένη και καταρτισμένη στο χημικά peeling  Ιατρός Δερματολόγος Μαντοπούλου Τάνια, αφού προηγηθεί ένα μικρό ιστορικό,  θα αποφασίσει  με βάση την κλινική εικόνα και τις ανάγκες του δέρματός σας  ποιο είναι το ιδανικότερο  χημικό πήλινγκ  για εσάς.

Οφέλη  χημικού πήλινγκ προσώπου :

  • Χαρίζει ανανεωμένο, λείο και πιο φωτεινό δέρμα.
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • Μειώνει  την λιπαρότητα  στο πρόσωπο.
  • Βοηθάει στον έλεγχο της  ακμής.
  • Απαλύνει  τις ουλές του προσώπου.
  • Αντιμετωπίζει τις επιφανειακές κηλίδες και τις χρωματικές ανομοιογένειες του δέρματος.

Το χημικό peeling δεν εφαρμόζεται   μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα υπόλοιπα σημεία του σώματος, όπως στον  λαιμό, το ντεκολτέ και στην πλάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δερματολόγος Δρ.  Τάνια Μαντοπούλου με σημαντική εμπειρία στην αναδόμηση του δέρματος, χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα καλύτερα στον ιατρικό χώρο υλικά και σκευάσματα, υψηλών προδιαγραφών, με διεθνείς πιστοποιήσεις Ποιότητας και Ασφάλειας, τα οποία έχουν δείξει την αξιοπιστία και τα αποτελέσματά τους στο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ιατρό στο 210 6511077

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Δρ. Τάνια Μαντοπούλου

Ασπασίας 85, πλησίον μετρό Χολαργού