Θεραπείες Προσώπου με Υπευθυνότητα: 

Ιατρικός  Καθαρισμός Προσώπου

Εφαρμογή  από την Δερματολόγο Δρ. Μαντοπούλου Τάνια

Καθαρισμός ΠροσώπουΤο άγχος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ  επιβαρύνουν το πρόσωπό σας, κάνοντάς το να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος για την υγεία και τη λάμψη του δέρματος, αφού το απαλλάσσει από τα σμήγματα και τα μαύρα στίγματα, μειώνει τη ακμή και την υπερβολική λιπαρότητα και του επιτρέπει να αναπνέει και να ενυδατώνεται πιο αποτελεσματικά.  Ο ιατρικός καθαρισμός προσώπου  αφορά και τα δύο φύλα και όλες τις ηλικίες από την εφηβεία και μετά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ο καθαρισμός προσώπου, μπορεί να πλαισιωθεί  με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης με διαμάντι – με την Νο1 Συσκευή Αισθητικής από τις Η.Π.Α “Hydrafacial”.

Στο δερματολογικό ιατρείο ο ιατρικός καθαρισμός προσώπου από την δερματολόγο γίνεται με ειδικά εργαλεία (φαγεσωροεξαγωγείς) τα οποία αποστειρώνονται και επομένως   δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης.

Η προσέγγιση του εκάστοτε αισθητικού προβλήματος από την Δερματολόγο Μαντοπούλου Τάνια  γίνεται με επιστημονικό τρόπο, κρίνοντας τις εκάστοτε ανάγκες  του δέρματος και την ευαισθησία του, ώστε να ακολουθηθεί  το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ιατρικό καθαρισμό προσώπου χρησιμοποιούνται τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα στον ιατρικό χώρο πιστοποιημένα επώνυμα προϊόντα,  τα οποία έχουν δείξει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους  στο χρόνο.

Κόστος Θεραπείας  :  70€ από 100€  (-30%)

Για περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές χρειάζεστε  επικοινωνήστε  στο

210 65 11 077 – Ασπασίας 85 (πλησίον μετρό Χολαργού) | [email protected]

Καθαρισμός προσώπου από την ίδια την δερματολόγο Μαντοπούλου Τάνια

Προηγμένες Θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής  με Υπευθυνότητα