Μεσοθεραπεία προσώπου

Dermapen, Καινοτομία Στη Μεσοθεραπεία προσώπου!

Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου με DermaPen χωρίς καμία αμφιβολία προσφέρει  άμεσα ορατά αποτελέσματα στην διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, επαναφέροντας την χαμένη νεανικότητα και σφριγηλότητά της.

Στην πρωτοποριακή  αυτήν τεχνική χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα νέας τεχνολογίας που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα με πολλαπλές  βελόνες στην άκρη, οι οποίες  εισχωρούν  στο δέρμα  με παλμική δόνηση και σε ρυθμιζόμενο βάθος.

Ο σχεδιασμός του DermaPen  επιτρέπει μεγάλη άνεση κινήσεων και δίνει την δυνατότητα στον ιατρό να στοχεύει με ακρίβεια χιλιοστού σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων προκαλεί ελεγχόμενο τραυματισμό, μικροσκοπικές οπές, που βελτιώνουν την απευθείας διείσδυση των προϊόντων που εφαρμόζονται (βιταμίνες, υαλουρονικό, αντιοξειδωτικές ουσίες, ρετινόλη, πεπτίδια, συνένζυμο Q10 κ.ά) στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.  Η παραπάνω διαδικασία αναγκάζει το μηχανισμό άμυνας του δέρματος να προβεί σε διεργασίες επούλωσης και δημιουργεί νέο επιθήλιο, νέα ελαστίνη και νέο κολλαγόνο.

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια, στον σώμα καθώς και στο τριχωτό κεφαλής.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμα και μετά από την πρώτη συνεδρία, αλλά συνιστώνται  περισσότερες συνεδρίες για να έχουμε συνεχή βελτίωση και σταθερά αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας προσώπου με Dermapen :

  • Λείανση των ρυτίδων
  • Ανανέωση & Σύσφιξη του δέρματος
  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Μείωση σημαδιών ακμής
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
  • Φωτεινότητα και Yγιής όψη στο δέρμα
  • Βελτίωση δυσχρωμιών
  • Πρόληψη αλωπεκίας (σε συνδυασμό με τοπική θεραπεία)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δερματολογικό Ιατρείο της Δρ. Τάνιας Μαντοπούλου στην Μεσοθεραπεία προσώπου, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα καλύτερα στον ιατρικό χώρο υλικά, υψηλών προδιαγραφών, με διεθνείς πιστοποιήσεις Ποιότητας και Ασφάλειας, τα οποία έχουν δείξει την αξιοπιστία και τα αποτελέσματά τους στο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 65 11 077 – Ασπασίας 85 (Στάση Μετρό Χολαργός)

Δρ. Τάνια Μαντοπούλου

Θεραπείες Προσώπου  με Υπευθυνότητα