μεσοθεραπεία προσώπου

H επαρκής ενυδάτωση του δέρματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, για την διατήρηση της ελαστικότητας και της νεανικής του εμφάνισης.

Το δέρμα παράγει φυσικά από μόνο του υαλουρονικό οξύ, με το οποίο ενυδατώνεται.

Με την πάροδο όμως του χρόνου, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα και την κακή διατροφή, τα φυσικά επίπεδα παραγωγής του μειώνονται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται πιο θαμπή, να χαλαρώνει και να χάνει την φυσική της λάμψη.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου (hydrate) είναι η αποτελεσματικότερη απάντηση κατά της γήρανσης και της ξηρότητας του δέρματος.

 

μεσοθεραπεία προσώπου

Ενδείξεις 

Όταν παρατηρείται αφυδάτωση, χαλάρωση, έλλειψη σφριγηλότητας ή αίσθηση τραχύτητας στο δέρμα.

Η διαδικασία θεραπείας

Εκχύουμε υαλουρονικό οξύ με λεπτές βελόνες, ώστε να εισχωρήσει το υλικό στον λιπώδη ιστό. Επειδή η εφαρμογή της γίνεται ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο, ονομάζεται και μεσοθεραπεία.

Με αυτόν τον τρόπο ενυδατώνουμε βαθιά το δέρμα, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν οι διάφορες κρέμες ομορφιάς, γιατί το δέρμα δεν τις επιτρέπει να διεισδύσουν τόσο βαθιά.

Επίσης το υαλουρονικό συγκρατεί το νερό στο δέρμα σαν σφουγγάρι. Το υαλουρονικό δεσμεύει 20 με 100 φορές τον όγκο του σε νερό.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Συνιστάται το δέρμα να παραμείνει καθαρό και να μην γίνει χρήση κρεμών και αντιηλιακών για το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Μετά από μισή ώρα που θα έχουν υποχωρήσει τυχόν μικροκοκκινίλες, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 Αποτελέσματα 

Χαρίζει την πολύτιμη υγρασία που χρειάζεται το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητα του, δίνοντας μια νεανική όψη. Επίσης προσφέρει πολύ καλή προληπτική δράση.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν διαρκούν  περίπου 8 μήνες.

Παρενέργειες – Αντενδείξεις 

Καλό είναι να αποφεύγεται, όταν υπάρχει έρπης ή άλλη φλεγμονή στην περιοχή που θα εφαρμοστεί η θεραπεία.

Δεν έχουν αναφερθεί στην διεθνή βιβλιογραφία σοβαρές παρενέργειες. Μπορεί να εμφανιστούν μικρά οιδήματα ή ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής, που υποχωρούν μετά από μερικές ημέρες.

 Μπορώ να κάνω την θεραπεία καλοκαίρι

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, η θεραπεία μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές χρειάζεστε  επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 65 11 077 – Ασπασίας 85 (πλησίον μετρό Χολαργού)

Δρ. Τάνια Μαντοπούλου

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος