τριχοπτωσηΔερματολόγος  Για Τριχόπτωση – Δρ. Τάνια Μαντοπούλου 

Η τριχόπτωση είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ανεξαρτήτου ηλικίας. Η πλούσια κόμη δεν βελτιώνει μόνο την εμφάνισή μας αλλά κυρίως την διάθεσή μας  και για αυτό δεν είναι ίσως τυχαίο που αποτελεί τη συχνότερη αιτία επίσκεψης ασθενών στο δερματολογικό μου ιατρείο.

Στο τριχωτό της κεφαλής υπάρχουν περίπου 100.000 τρίχες και είναι φυσιολογικό έως ένα βαθμό να βλέπουμε καθημερινά τρίχες να πέφτουν, αφού ο κύκλος ζωής τους έχει 3 φάσεις εξέλιξης την (αναγενή, καταγενή και τελογενή) που διαρκεί περίπου 4-5 έτη.

Στη φυσιολογική τριχόπτωση χάνονται καθημερινά περίπου 100 τρίχες, οι οποίες αντικαθίστανται άμεσα από καινούριες. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως παθολογική, όταν ο ρυθμός απώλειας είναι μεγαλύτερος από τον ρυθμό επανέκφυσή τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις η τριχόπτωση  είναι μια αναστρέψιμη κατάσταση, αρκεί να επισκεφτείτε έγκαιρα έναν ειδικό, για  να σας προτείνει λύσεις.

Η ειδικός δερματολόγος Δρ. Μαντοπούλου Τάνια  με την κλινική εξέταση, τη λήψη ιστορικού οικογενειακής κληρονομικότητας και πιθανόν κάποιες εξειδικευμένες αιματολογικές καθώς και ορμονικές εξετάσεις για τις γυναίκες, θα διαπιστώσει τα αίτιά της και θα προτείνει τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης, που ενδείκνυται για την δική σας περίπτωση.

Στο δερματολογικό ιατρείο της Δρ. Τάνιας Μαντοπούλου στην τριχόπτωση επιλέγονται  οι πιο αξιόπιστες και σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι θεραπείας που έχει αποδειχθεί  ερευνητικά η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους.

Διαγνώστε και θεραπεύστε το πρόβλημα της τριχόπτωσης Υπεύθυνα με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία, κατάρτιση και την πολύχρονη εμπειρία της δερματολόγου Δρ. Μαντοπούλου Τάνια και αποκτήστε ξανά όμορφα και υγιή μαλλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και Yπεύθυνη ενημέρωση κλείστε ραντεβού με την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Δρ. Τάνια  Μαντοπούλου:

Τηλ.: 210 65 11 077,

Ασπασίας 85, πλησίον μετρό Χολαργού